Over mij

Warhero Brewery is een kleinschalige thuisbrouwerij.
In kleine oplages maak ik verschillende soorten bier.

BierbostelEerst klein begonnen voor eigen consumptie kregen vrienden al snel lucht van mijn brouwsels. Tsja ik had wel eens een flesje "over" op een avond om te laten proeven. Op dat moment eigenlijk nog niet goed wetende waar ik mee bezig was. Maar het smaakte!

Na verdieping in alle processen, het volgen van de StiBon 1 opleiding tot bier ambassadeur en heel veel testen kwam daar mijn eerste eigen bier uit de ketels. Toen de reacties van vrienden steeds positiever werden wist ik dat ik op de goede weg was.

Meer thuis zitten en extra tijd voor brouwen!

2020 is een jaar om snel te vergeten maar bood ook nieuwe kansen.
Door meer tijd door te brengen aan het brouwen begon het idee te borrelen om meer mensen van mijn bier te kunnen laten genieten. Maar hoe? Na enig google werk ontdekte ik al snel de weg hiervoor en Warhero Brewery was geboren!

Het bier

Beginnend met een blond bier, die ik door de jaren heen met vallen en opstaan doorontwikkeld heb, werd tijdens een avond met vrienden van Asgaard Leeuwarden al snel een "private" label bier besproken. Totaal onverwacht werd hierdoor sneller dan gepland ook een tweede bier geïntroduceerd: een Red ale.

Toekomst

In het voorjaar van 2021 is aan het assortiment een derde bier toegevoegd. Een weizen. Ondertussen zijn mijn gedachten al weer hard aan het werk naar mogelijke uitbereidingen op het assortiment.

RutgerGeniet van mijn bier!
Rutger Krijgsheld

 

© 2021 - 2024 Warhero Brewery | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.